Hallo | Chompy Hier.

Jouw online succes is onze missie.  Het klinkt misschien als een cliché, maar niets is minder waar.  Door onze online kennis te combineren met jouw kennis van zaken staat er voor je het weet een top website online. Laat het designen en ontwikkelen van je nieuwe website of webshop over aan onze experts. Zij richten de website in met het oog op conversiemaximalisatie, waardoor je zeker de vruchten zult plukken van je nieuwe website.

Vervolgens bieden wij de mogelijkheid om door middel van Search Enige Marketing jouw website zo hoog mogelijk in de zoekresultaten van Google te krijgen. Dit kan bijvoorbeeld met het gebruik van SEO (Search Engine Optimalisatie), waarmee jouw website zonder extra kosten hoger wordt geplaatst in de (gratis) zoekresultaten van google. Hoog verschijnen in Google’s zoekresultaten wil je als website natuurlijk heel graag want dat betekent veel traffic naar jouw website, zonder extra advertentie kosten.

Je kan natuurlijk ook kiezen voor SEA (Search Engine Advertising).  Dit houdt in dat we je website bovenaan in Google’s zoekresultaten kunnen plaatsen, een investering die gegarandeerd veel impressies oplevert, die op hun beurt weer leiden tot meer traffic.

Bij Chompy geven wij erg veel om relaties. Een website laten maken bij ons is een proces van steun dat wat ons betreft nog jarenlang wordt behouden. Onze persoonlijke aanpak is wat ons differentieert van onze collega webdesigners. Wij chatten gewoon via Slack of WhatsApp, in plaats van over de mail. Dit zorgt voor aanzienlijke versnelling van projecten en veel transparantie. Maar we sturen natuurlijk ook met liefde een mailtje 🙂 

Neem nu contact op met ons, en ontdek de talloze mogelijkheden.

Over Ons

Waarom Chompy?

Bij Chompy geloven we dat het altijd wat makkelijker kan. Websites kosten tegenwoordig immer steeds meer aandacht en moeten altijd optimaal werken. Wij bij Chompy nemen voor jou alles uit handen. Wij designen en onderhouden je website volledig naar behoren. Je hoeft zelf bijna niets te doen.

Ons verhaal begon in 2018 in Amsterdam. Steeds vaker zie je dat voor te simpele websites, te veel geld wordt gevraagd. Wij dachten dat we dit veel beter konden, en begonnen Chompy: Het all-in-one web bedrijf dat jou en je bedrijf dichterbij succes brengt.

Een klein idee zetten wij voor je om in iets groots. Neem gerust contact op, en laat je inspireren door de talloze mogelijkheden.

Wat Wij Nog Meer Doen:

App Development

Wil jij een nieuwe app laten maken, of je oude app laten verbeteren? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Apps zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Laat onze experts je helpen om een app te ontwikkelen die jouw bedrijf naar een hoger niveau zal tillen.

Logo Design

Een goede website heeft een strak bijpassend logo nodig. Onze designers maken graag logo's voor jouw website waarmee je gegarandeerd betere prestaties zal behalen, door middel van meer herkenning en herinnering.

Teksten en Vertalingen

Bij Chompy bieden we de mogelijkheid alle teksten voor jouw website te schrijven, mogelijk in meerdere talen. Door het gebruiken van de juiste woordkeuze zal je website optimaal presteren. Met onprofessioneel ogende teksten op je website zal er geen optimaal resultaat behaald kunnen worden.

Lets talk about work

Neem nu contact op en vraag gratis een offerte aan.

Contact

Neem contact op met ons, en ontdek de talloze mogelijkheden. Een van onze adviseurs neemt graag uw ideeën met u door.

 © Chompy 2019 | All rights reserved